Split: Nosio dva noža, jurilo ga deset policajaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021, 12:04

Split: Nosio dva noža, jurilo ga deset policajaca

Desetak policajaca hvatalo je u subotu popodne po splitskim kvajtovima Plokitama i Sućidru, mladića koji je u rukama imao jedan veći i jedan manji nož, a scena je zaprepastila građane, piše Dalmatinski portal.

Policajci su sledili mladića na udaljenosti od desetak metara i nagovarali ga da odbaci noževe, ali bez rezultata.

U jednom trenutku se čuje i kako policajac viče da će pucati.

Policija je saopštila da je mladić odbio da se zaustavi i baci noževe, pa su upotrebljena sredstva prisile - sprej, fizička snaga i sredstva za vezivanje.

Mladić je odveden i na medicinski pregled, a u toku je istraga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić s dva noža bježao po Splitu, hvatalo ga 10 policajaca

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2021

SPLIT - Desetak policajaca hvatalo je u subotu popodne po splitskim kvajtovima Plokitama i Sućidru, mladića koji je u rukama imao jedan veći i jedan manji nož, a scena je zaprepastila građane, piše Dalmatinski portal.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.