PORODICA GA SNIMILA kako SKAČE U SMRT: Zabava se pretvorila u tragediju, samo se začuo vrisak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 18:58

PORODICA GA SNIMILA kako SKAČE U SMRT: Zabava se pretvorila u tragediju, samo se začuo vrisak!

Otac koji je sa porodicom bio na odmoru u Španiji skočio je u smrt kada je skakanje sa litice pošlo po zlu, prikazuje šokantni video.

Potresni video snimljen sa obližnjeg čamca - gde su snimali supruga i sin nesrećnog čoveka - prikazuje 31-godišnjeg holandskog turistu koji se sprema da u napravi poniranje od trideset na ostrvima Malgrats.

Muškarac je tada skočio sa ogromne litice, ali je da pritom udario u oštre, nazubljene stene pre nego što se srušio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vodu ispuštajući zastrašujući vrisak.

- O Bože! - žena je tada povikala kada se kratki, jezivi snimak završava.

Telo muškarca, koje nije odmah identifikovano, navodno je pronađeno u vodi nakon pretresa. Nejasno je da li lokalne vlasti istražuju smrtonosni skok sa litice, koji je popularan među turistima širom Majorke.

Dad leaps to his death as family films him jumping off cliff in Spain: video https://t.co/IS76DxH91r pic.twitter.com/4Mq2NTvB4I

— New York Post (@nypost) May 13, 2022

Čovek je unajmio čamac za svoju ženu da snimi skok, navodi Majorka Dejli Bileten.

Žena i sin žrtve su navodno dobili savetovanje dok su lokalne vlasti tražile njegovo telo koristeći spasilački čamac, helikopter i ronilački tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.