POLICIJSKA BRUTALNOST: Iskaljivanje besa nad SLABIJIMA! Jedinim udarcem NOKAUTIRAO Afroamerikanku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 12:56

POLICIJSKA BRUTALNOST: Iskaljivanje besa nad SLABIJIMA! Jedinim udarcem NOKAUTIRAO Afroamerikanku (VIDEO)

Novi snimak sukoba s policijom, koji je naznačen kao jedan od primera policijske brutalnosti

U opisu jednog od snimaka tuče, navedeno je da se sukob odvio u Baltimoru, te da je u njemu učestvovala baltimorska policija, ujedno označena tagom.

Na početku se snimku vide četvorica policajaca, među kojima jedan nosi zaštitnu masku, zbog čega se pretpostavlja da je snimak nastao u jeku epidemije korona virusa u SAD, te da je povezan sa slučajem policijske brutalosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je u Mineapolisu ubijen Afroamerikanac Džordž Flojd. On je, podsećamo, nastradao tokom hapšenja kada je policajac Derek Čovin tokom osam minuta i 46 sekundi, koliko je snimak pokazao, klečao na njegovom vratu.

Na snimku koji je pred vama, vidi se nekoliko scana nasilja. Najpre žena afroameričkog porekla udara policajca belca - dva puta u lice.

Utom se u sukob meša policajac, takođe, crnac, stajući u odbranu kolegi, sve dok je jednim udarcem u lice ne sruši na pod.

Na kratkom snimku uočava se i mladić, Afroamerikanac, koji se buni zbog nokautirane žene, ali odlazi. Na "scenu" tada stupaju demostranti sa parolama, broj policajaca se uvećava, dok brojna patrolna vozila osvetljavaju mesto na kom je došlo do sukoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.