Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda divljanje vozača na sarajevskim cestama (VIDEO)

SARAJEVO - Sarajevska policija od sinoć traga za Sanjinom Sefićem koji je osumnjičen da je u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevu automobilom usmrtio dvije djevojke.

On je, podsjetimo, sinoć automobilom Golf 6 vozeći velikom brzinom prošao kroz crveno svjetlo i udario dvije studentice, nakon čega se udaljio sa mjesta nesreće.

Sinoćnja tragedija je posljednja u nizu sličnih koje su prethodnih godina se desile u glavnom gradu BiH.

Životi Jelene Opričić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Fikrete Salman, Have Dovadžije, Selme Agić, Edita Malkoč, Zlatana Handžića su ugašeni od strane nesavjesnih vozača koji po sarajevskim cestama siju smrt.

Policija je malo, ili gotovo ništa, nije učinila kako bi se ovi slučajevi spriječili.

Iz Tužiteljstva Kantona Sarajevo tvrde da su kazne za djela iz saobraćaja blage.



(NN/fokus.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ovako divljaju vozači u Sarajevu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Okt.2016

Sarajevska policija traga za Sanjinom Sefićem koji je osumnjičen da je automobilom usmrtio dve devojke...Foto: YouTube/screenshot..On je, podsetimo, osumnjičen da je sinoć automobilom Golf 6 vozeći velikom brzinom prošao kroz crveno svetlo i udario dve studentkinje, nakon čega se udaljio s mesta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.