Ovako divljaju vozači u Sarajevu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Okt.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako divljaju vozači u Sarajevu (VIDEO)

Sarajevska policija traga za Sanjinom Sefićem koji je osumnjičen da je automobilom usmrtio dve devojke.

Foto: YouTube/screenshot

On je, podsetimo, osumnjičen da je sinoć automobilom Golf 6 vozeći velikom brzinom prošao kroz crveno svetlo i udario dve studentkinje, nakon čega se udaljio s mesta nesreće.

Ta tragedija je poslednja u nizu sličnih koje su se prethodnih godina desile u glavnom gradu BiH. Životi Jelene Opričić, Fikrete Salman, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Have Dovadžije, Selme Agić, Edita Malkoč, Zlatana Handžića su ugašeni su zbog nesavesnih vozača koji po sarajevskim ulicama seju smrt.

Policija gotovo ništa nije učinila kako bi se ovi slučajevi sprečili. Iz Tužilaštva  Kantona Sarajevo tvrde da su kazne za dela iz saobraćaja blage, piše Fokus.ba.

Divljanje na sarajevskim ulicama se može videti na snimcima koji se već godinama nalaze na YouTubeu.

Na njima se vide sulude trke na glavnim sarajevskim saobraćajnicama. Mnogi tvrde da je situacija danas još gora, čemu u prilog govori veliki broj udesa i povećan broj stradanja pešaka.

U priloženim snimcima pogledajte kako izgleda divljanje nesavesnih vozača u Sarajevu.



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.