Izvor: N1 televizija, 29.Nov.2021, 16:02

Oskrnavljena Grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu: „Mladić je heroj a ne ovi“

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije je osudio skrnavljenje Grobnice narodnih heroja na Kalemegdanu u Beogradu, kada su sinoć ultradesničarski ekstremisti oštetili biste narodnih heroja sahranjenih na tom mestu i ispisali grafit "Ratko Mladić je narodni heroj a ne ovi“.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMOTA! Išarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu, crvenom farbom: "Ratko Mladić je heroj, a ne ovi"

Izvor: Blic, 29.Nov.2021

Grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu u Beogradu išarana je u noći 29. novembra. Na nekadašnji državni praznik Dan republike, spomenik je obojen u crveno.

Nastavak na Blic...

SKOJ zahteva uklanjanje grafita Ratku Mladiću sa Grobnice narodnih heroja na Kalemegdanu

Izvor: Danas, 29.Nov.2021

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije protestuje protiv skrnavljenja Grobnice narodnih heroja na Kalemegdanu u Beogradu i od Javnog preduzeća "Gradska tvrđava" traži da se hitno ukloni natpis ekstremista "Ratko Mladić je narodni heroj a ne ovi" i Grobnica obezbedi

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.