Jak vetar otežava uslove za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak vetar otežava uslove za vožnju

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras vozače na opasnosti koje donosi jak vetar u košavskom, kao i da se zbog kraja vikenda očekuje veći broj vozila što može usporiti saobraćaj na pojedinim deonicama najfrekventnijih puteva.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na, kako je saopštila Uprava granične policije, putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog jakog vetra

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2019

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje slab intenzitet saobraćaja ali i veoma jak vetar, što od njih zahteva dodatni oprez, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema podacima policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila...Kamioni na Kelebiji i Bačkoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.