Opet pucnjava u Johanesburgu i opet meta Srbin sa sumnjivim vezama

Izvor: B92, 24.Sep.2019, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet pucnjava u Johanesburgu i opet meta Srbin sa "sumnjivim vezama"

Johanesburg -- U Južnoafričkoj republici opet pucnjava. Srbin, 71- godišnji Ilija Martinović iz Beograda teško je ranjen u Johanezburgu, prenosi TV Prva.

Martinović je izrešetan u svojoj automehaničarskoj radnji, a južnoafrička policija je ceo slučaj pripisala pokušaju pljačke, jer su navodno osobe koje su pucale tražile da im Martinović preda crnu torbu.

Međutim, poznavaoci prilika kažu da je Martinović bio u dobrim odnosima sa svojim sunarodnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji žive u toj afričkoj zemlji.

Tako je bio u kolima sa Darkom Kulićem i njegovom ženom kada je likvidiran Kulić, nekadašnji Giškin saborac,

Takođe, poznavao je i Milana Đuričića Mikija, koji je bio u bekstvu u Johanezburgu zbog učešća u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana. Đuričić je ubijen u istom delu grada gde i Kulić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.