Utorak, 24.09.2019.

07:39

Opet pucnjava u Johanesburgu i opet meta Srbin sa "sumnjivim vezama"

U Južnoafričkoj republici opet pucnjava. Srbin, 71- godišnji Ilija Martinović iz Beograda teško je ranjen u Johanezburgu, prenosi TV Prva.

Izvor: Prva

Opet pucnjava u Johanesburgu i opet meta Srbin sa
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

Martinović je izrešetan u svojoj automehaničarskoj radnji, a južnoafrička policija je ceo slučaj pripisala pokušaju pljačke, jer su navodno osobe koje su pucale tražile da im Martinović preda crnu torbu.

Međutim, poznavaoci prilika kažu da je Martinović bio u dobrim odnosima sa svojim sunarodnicima koji žive u toj afričkoj zemlji.

Tako je bio u kolima sa Darkom Kulićem i njegovom ženom kada je likvidiran Kulić, nekadašnji Giškin saborac,

Takođe, poznavao je i Milana Đuričića Mikija, koji je bio u bekstvu u Johanezburgu zbog učešća u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana. Đuričić je ubijen u istom delu grada gde i Kulić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

22 h

Podeli: