Obradović: Sutra svi na Vučićevu konferenciju za novinare

Izvor: Danas, 17.Mar.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Sutra svi na Vučićevu konferenciju za novinare

Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je večeras sve građane da sutra u 5 minuta do 12.00 časova budu ispred zgrade Predsedištva Srbije kako bi došli na konferenciju za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zakazanu za podne. Članak Obradović: Sutra svi na Vučićevu konferenciju za novinare se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SzS: U nedelju u 5 do 12 skupljamo se kod Predsedništva

Izvor: Beta, 17.Mar.2019

Savez za Srbiju pozvao je gradjane da se danas, u nedelju, okupe u 5 do 12 ispred zgrade Predsedništva."Nakon što su se RTS i vlast ponovo oglušili o opravdane zahteve protesta 1 od 5 miliona, nakon što je ministar policije poslao policiju na goloruk narod i nakon što su ponovo besomučno lagali...

Nastavak na Beta...

Policijski sindikat Srbije pozvao policajce da odbiju da se obračunaju fizički sa građanima

Izvor: Danas, 17.Mar.2019

Policijski sindikat Srbije pozvao je danas policajce da odbiju naredjenje da se fiziči obračunaju sa demonstantima u Beogradu, ukoliko takvo naređenje dobiju. Članak Policijski sindikat Srbije pozvao policajce da odbiju da se obračunaju fizički sa građanima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.