Izvor: N1 televizija, 07.Apr.2021, 09:42

Obradović: Narodu je dosta da bira između Tadića i Vučića

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da je bio pravu kada je rekao da bi Boris Tadić trebalo da se povuče iz politike. "Njegova kandidatura za predsednika predstavlja simbol povratka na bivši režim, koji niko ne želi jednako kao aktuelnu vlast. Narodu je dosta da bira između Tadića i Vučića”, rekao je Obradović.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Boris Tadić

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Đilas: Ima boljih predsedničkih kandidata od Tadića

Izvor: N1 televizija, 07.Apr.2021

Bivši predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio da bi mogao da se kandiduje na narednim predsedničkim izborima, ukoliko ne bude boljih kandidata. O njegovoj eventualnoj kandidaturi, najpre se izjasnio lider Dveri Boško Obradović koji je naveo da bi to značio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.