Obradović: Dveri i dalje diskriminisane u medijima

Izvor: Studio B, 08.Mar.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Dveri i dalje diskriminisane u medijima

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je taj pokret i dalje diskriminisan u svim medijima, a naročito elektronskim medijima sa nacionalnom frekvencijom.

Obradović je naveo da će zbog takvog ponašanja medija, Dveri u nedelju u 14 sati na Trgu Nikole Pašića u Beogradu održati protest.

"Svi kojima u Srbiji nije dobro pozvani su da se okupimo ispred sedišta Republičke radiodifuzne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << agancije na Trgu Nikole Pašića", naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

Prema njegovoj oceni, RRA nije obezbedila ravnopravan tretman svih izbornih učesnika, a bila je obavezna da to učini.

"Uprkos svim našim prigovorima i predstavkama i dalje se krši Zakon o izboru narodnih poslanika i Opšteobavezujućem uputstvu same RRA. Zato smo prinuđeni da se za poštovanje zakona u državi izborimo izvan državnih institucija", rekao je Obradović.

On je najavio da će posle skupa na Trgu Nikole Pašića pristalice Dveri krenuti u protestnu šetnju do sedišta Republičke izborne kampanje, a protest će biti završen ispred sedišta RTS-a u Takovskoj.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.