OGLAS KOJI JE DIRNUO CELU SRBIJU: Ovaj čovek je bolestan, ali ne traži mnogo, samo jednu pamučnu maj

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLAS KOJI JE DIRNUO CELU SRBIJU: Ovaj čovek je bolestan, ali ne traži mnogo, samo jednu pamučnu maj

Nesvakidašnji oglas osvanuo je usred Zrenjanina. To nije oglas ni za izdavanje stana ni za držanje privatnih časova, već je u njemu oglašena skromna molba Srđana Arambašića, koji, zbog svog zdravstvenog stanja, nije u mogućnosti da sebi priušti nijednu pamučnu majicu.

Srđan je postavio oglas na banderi u kojem moli sve ljude dobre volje da mu doniraju majice i obuću. Kao nezaposlena osoba sa invaliditetom i dijabetičar ovaj Zrenjaninac živi u trošnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kući sa svojim bolesnim roditeljima. Njegova majka je nakon operacije grla je izgubila moć govora, a njegov otac je nakon toga doživeo šlog.

Od države dobija sredstva koja na dnevnom nivou iznose 327 dinara i kaže da za taj novac je u mogućnosti da kupi nešto malo hrane.

"Bolojem od dijabetesa, svaki dan sebi dajem terapiju. Nemam novac za lekove. Imam taman toliko para da svaki dan imam nešto da pojedem i to su krajnje granice mojih mogućnosti”, rekao je Srđan.

Srđan kaže da mu je potrebna pomoć. Zamolili smo ga da nam pokaže u kakvom je stanju njegov dom, da bi ljudi mogli da vide koje su mu stvari neophodne.

Za više informacija pogledajte prilog iz emisije.

Svi koji na neki način žele da pomognu Srđanu mogu se javiti na njegov telefon 064/511-48-84

(BulevarB92)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.