ODRON U MAJDANPEKU: Obustavljen saobraćaj na ulazu u grad

Izvor: Kurir, 08.Mar.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRON U MAJDANPEKU: Obustavljen saobraćaj na ulazu u grad

BEOGRAD  - Saobraćaj na deonoci puta Kučevo - Majdanpek potpuno je obustavljen u subotu veče u oba smera zbog odrona, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi, saobraćaj je potpuno obustavljen u oba smera na drzavnom putu M-24, deonica Kučevo - Majdanpek, zbog odrona ispred tunela na ulasku u Majdanpek iz pravca Kučeva.

Ekipe putara su odmah počele da raščišćavaju i uklanjaju odron sa puta i postavile su privremenu saobraćajnu signalizaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << piše u saopštenju.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" odmah će po raščišćavanju odrona obavestiti medije i sve korisnike puteva o prohodnosti državnog puta M-24 i novom režimu saobraćaja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.