Novine: Kako ćemo živeti posle korone; Pomoć susedima i prijateljima

Izvor: B92, 15.Feb.2021, 00:37

Novine: "Kako ćemo živeti posle korone"; "Pomoć susedima i prijateljima"

Štampa u izdanju za ponedeljak i utorak bavi se slučajem Veljka Belivuka i njegove grupe, kao i situacijom sa koronavirusom, i načinu života posle korone.

"Politika" piše o donaciji Srbije Severnoj Makedoniji: "U Severnu Makedoniju stigle prve vakcije iz Srbije"; "Pomoć susedima i prijateljima".

"Blic" svojim čitaocima donosi istraživanje o tome kako ćemo živeti posle koronavirusa: "Slede nam godine pune izazova"; "Kako ćemo živeti posle koronavirusa". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Novosti" kao i "Alo" svim građanima čestitaju Dan državnosti: "Srećan Dan državnosti".

"Kurir" donosi detaljan vodič za upis đaka u prvi razred, kao i nikad direktniju izjavu Vladimira Đukanovića: "Hobotnica"; "Banda Velje Nevolje nije mogla da radi bez nekog iz SNS. Neki političar je za sve dao logistiku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za ponedeljak, 15. februar 2021. godine

Izvor: Beta, 15.Feb.2021

Beogradska dnevna štampa u specijalnim izdanjima za Dan državnosti Srbije, 15. februar, donosi intervjue sa državnim zvaničnicima i drugim javnim ličnostima, a piše i o organizovanju žurki u ugostiteljskim objektima uprkos protivepidemiološkim merama.ALO - List prenosi izjavu predsednika Aleksandra...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.