Novinarki Lalić koja je objavljivala netačne informacije o KCV vraćeni svi elektronski uređaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 17:02

Novinarki Lalić koja je objavljivala netačne informacije o KCV vraćeni svi elektronski uređaji

Novinarki Ani Lalić vraćeni su svi elektronski uređaji, koji su joj bili privremeno oduzeti po nalogu tužilaštva prilikom privođenja.

Da podsetimo, novinarka Ana Lalić, koja je sinoć privedena u Novom Sadu i kojoj je po nalogu tužioca određena mera zadržavanja od 48 sati, puštena je danas.

Lalićeva, novinarka Nove.rs koja je privedena zbog objavljivanja netačnih informacija da Klinički centar Vojvodine ima problem sa nedostatkom osnovne opreme i da funkcioniše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u potpuno haotičnim uslovima rada u vreme pandemije, te da između ostalog medicinske sestre nemaju zaštitnu opremu i da zbog toga neće da uđu kod pacijenata, pred istražnim organima nijednom nije pokušala da opravda plasiranje ovih neistinitih informacija.

U međuvremenu objavljena je dokumentacija o zalihama u KCV koja demantuje ove tvrdnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.