Novi Pazar kažnjen sa 10 miliona i uslovno šest bodova

Izvor: SandzakPress.net, 05.Maj.2022, 22:52

Novi Pazar kažnjen sa 10 miliona i uslovno šest bodova

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Novi Pazar sa 10 miliona dinara i uslovnom kaznom oduzimanja šest bodova, u naredne dve godine, objavio je Sportklub. Novopazarci su kažnjeni posle dojave UEFA o sumnjivim dešavanjima na meču 30. superligaškog kola, sa surduličkim Radnikom (0:2). Novčanu kaznu će Novi Pazar morati odmah da plati, a kazna o oduzimanju šest bodova biće aktivirana u naredne dve godine, ukoliko taj klub ponovo bude pod istragom UEFA. The post Novi Pazar kažnjen sa 10 miliona i uslovno šest bodova appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

FSS: Utakmica u Surdulici je bila NAMEŠTENA, Pazarcima odrezana PAPRENA KAZNA

Izvor: OkRadio.rs, 06.Maj.2022, 10:50

Disciplinska komisija FSS posle prijave UEFA žestoko kaznila superligaša koji se bori za opstanak Novi Pazar ne samo da će morati da razmišlja o borbi za opstanak u elitnom takmičenju u poslednja tri kola, već će uprava kluba pod hitno tražiti rešenje za finansijski udar od strane Disciplinske...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.