Novi Pazar: Pacijenti se javljaju u zakasneloj fazi

Izvor: B92, 10.Jul.2020, 13:32

Novi Pazar: Pacijenti se javljaju u zakasneloj fazi

Novi Pazar -- U Zavodu za javno zdravlje u Novom Pazaru rekli su da je 11 novoinficiranih u tom gradu, ali da su tri zdravstvena radnika negativna na testu.

Direktor te ustanove Šefadil Spahić apelovao je na građane da se čuvaju i da se na vreme jave lekaru. "Kliničke slike koje do sada viđamo se javljaju u zakasneloj fazi", rekao je on za televiziju Prva.

"Situacija je mnogo teška, daje teške kliničke slike. Jedini način da se zaštitimo je da držimo distancu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koristimo masku. One koji imaju preko 65 godina i imaju hronične bolesti obavezno da nose zaštitne maske", rekao je on.

Koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek rekao je danas da je tokom noći 10 osoba umrlo od posledica koronavirusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.