Nikolić od u poseti Azerbejdžanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2013, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić od u poseti Azerbejdžanu

BAKU -

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boravi od danas s državnom delegacijom u trodnevnoj zvaničnoj poseti Azerbejdžanu, u okviru koje će se sastati s najvišim rukovodiocima te zemlje, saopšteno je iz Predsedništva.

Nikolić će razgovarati s predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim, premijerom Arturom Rasizadeom i predsednikom Narodne skupštine Ogtajem Asadovim, navedeno je u saopštenju Pres službe predsednika.

Tokom posete je predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i potpisivanje Deklaracije o strateškom partnerstvu, potpisivanje sporazuma Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, kao i sporazuma o saradnji u oblasti veterinarstva.

Srpsku delegaciju, koju vodi Nikolić, čine ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić, potpredsednik Vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić, ambasador Srbije u Bakuu Zoran Vajović, savetnici predsednika Srbije Marko Đurić, Predrag Mikić i Jasmina Mitrović Marić i šefica Pres službe predsednika Stanislava Pak Stanković.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić od danas u poseti Azerbejdžanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2013

BAKU -..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boravi od danas s državnom delegacijom u trodnevnoj zvaničnoj poseti Azerbejdžanu, u okviru koje će se sastati s najvišim rukovodiocima te zemlje, saopšteno je iz Predsedništva...Nikolić će razgovarati s predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nikolić u Azerbejdžanu

Izvor: RTS, 07.Feb.2013

Predsednik Tomislav Nikolić boravi u trodnevnoj poseti Azerbejdžanu, u okviru koje će se sastati s najvišim rukovodiocima te zemlje...Državna delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem boravi u trodnevnoj zvaničnoj poseti Azerbejdžanu, u okviru koje će se sastati...

Nastavak na RTS...

Nikolić doputovao u Baku

Izvor: Akter, 07.Feb.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doputovao je danas u glavni grad Azerbejdžana gde će u naredna dva dana razgovarati sa najvišim zvaničnicima te zemlje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.