Nevreme iz Crne Gore tutnji u Srbiji: Grad veličine jajeta sravnio Ivanjicu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme iz Crne Gore tutnji u Srbiji: Grad veličine jajeta sravnio Ivanjicu (VIDEO)

 Nevreme iz Crne Gore polako ali sigurno stiže do Srbije. U Bijelom Polju danas je padao grad veličine oraha, a olujno nevreme zahvatilo je potom Ivanjicu oko 13.45 časova. Grad veličine lešnika padao je na gradskom području i u okolini desetak minuta.

Pogledajte nevreme koje je zahvatilo Ivanjicu:

Ivanjica trenutno pic.twitter.com/WJwiW0Ns0z

— olivera (@oljakusic) 14. јун 2017.

Najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << štete pretrpele su poljoprivredne kulture i malinjaci, ali su oštećeni i neki pomoćni objekti, kao i automobili.

Strelci su dejstvovali sa protivgradnih stanica, ali nisu uspeli da spreče katastrofu. Još uvek se ne znaju posledice velikog nevremena, ali se pretpostavlja da su štete ogromne.

Pogledajte i ledeni potop u Bijelom Polju:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme iz Crne Gore tutnji ka Srbiji: Nakon oluje u Ivanjici, evo gde se očekuju VELIKE PADAVINE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017

Oprez!.. Nevreme iz Crne Gore polako ali sigurno stiže do Srbije. U Bijelom Polju danas je padao grad veličine oraha, a olujno nevreme zahvatilo je potom Ivanjicu oko 13.45 časova. Grad veličine lešnika padao je na gradskom području i u okolini desetak minuta...Upozorenje! Jedete ovu voćku,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Provala oblaka u Skoplju: Grad veličine ORAHA padao DESET MINUTA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017

Automobili oštećeni, stabla polomljena..Jako nevreme sa kišom, uz grad veličine oraha, pogodilo je danas posle podne Skoplje...Prema agenciji Meta, grad koji je u nekim delovoma grada intenzivno padao desetak minuta izazvao je oštećenja na automobilima, a na nekoliko mesta je moglo da se vidi i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.