Provala oblaka u Skoplju: Grad veličine ORAHA padao DESET MINUTA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provala oblaka u Skoplju: Grad veličine ORAHA padao DESET MINUTA! (VIDEO)

Automobili oštećeni, stabla polomljena

Jako nevreme sa kišom, uz grad veličine oraha, pogodilo je danas posle podne Skoplje.

Prema agenciji Meta, grad koji je u nekim delovoma grada intenzivno padao desetak minuta izazvao je oštećenja na automobilima, a na nekoliko mesta je moglo da se vidi i drveće koje je polomio vetar.

Nevreme je počelo nešto pre 17.00 sa jakim udarima vetra i kišom, nakon čega je na nekim mestima došlo do "provale oblaka", uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jaku grmljavinu i grad.

Hailstorm hits #Skopje #Macedonia #Град pic.twitter.com/6Gjv39FWQt

— Petar Traykov (@petar_traykov) June 14, 2017

Prema medijima, mnogi građani su ostali zaglavljeni u sabraćajnoj gužvi vraćajući se sa posla.

Prema sinoptičarima, izrazito nestabilna vazdušna masa u Makedoniju dolazi sa Kosova. U večernjim i noćnim satima se očekuje promenljivo oblačno vreme, sa lokalnim jakim kišama i grmljavinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.