Nestala najpoznatija hrvatska ustaškinja, protivnica gejeva, ćirilice, Srba i EU

Izvor: Blic, 04.Jan.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala najpoznatija hrvatska ustaškinja, protivnica gejeva, ćirilice, Srba i EU

Policija traži Kristinu Ćurković, hrvatsku radikalnu desničarsku aktivistkinju, čiji je nestanak prijavila njena sestra pošto se Kristina nije vratila iz Zagreba u Split.

Post by Kristina Ćurković.

Nestanak je prijavljen u petak a zadnji put su se čule prethodnog dana.

Kristina se u Split vraćala iz Vukovara, a u Zagrebu je, navodno, trebalo da se nadje s prijateljima, međutim, do sastanka nije došlo, objavio je portal Index.hr.

U splitskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Policijskoj upravi potvrdili su da je nestanak prijavljen i da preduzimaju operativne radnje da bi pronašli Ćurković, poznatu po performansima protiv vlasti.

Post by Kristina Ćurković.

Ona je zapažena i po skidanju zastavu EU sa splitske Banovine i cepanju zastave i to posle ročišta na Prekršajnom sudu u Splitu.

Ćurković je bila aktivna i tokom poslednjih dogadjanja u Vukovaru, gde je štab za odbranu hrvatskog Vukovara, protivnik ćirilice, vodio akciju skidanja dvojezičnih tabli.

Post by Enver Arnautovic.

Ona je nedavno policiji prijavila da joj prete na Fejsbuk stranici, i to na ćirilici.

Njen advokat Zvonimir Hodak rekao je za portal da policija još nije utvrdila ko je pretio Kristini. On kaže i da je policija locirala signal njenog mobilnog telefona 50-ak kilometara od Zagreba, kod Dugog Sela.

Post by Kristina Ćurković.

U potragu za Kristinom uključili su se i hrvatski branitelji, čiji portal prenosi poziv za potragu štaba za odbranu hrvatskog Vukovara.

VIDEO > Performans Kristine Ćurković:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA ZVEZDA NEOUSTAŠTVA: Kristina mrzi Srbe, ćirilicu, gejeve i EU!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2014

ZAGREB - Policija traži Kristinu Ćurković, hrvatsku radikalnu desničarsku aktivistkinju, čiji je nestanak prijavila njena sestra pošto se Kristina nije vratila iz Zagreba u Split...Nestanak je prijavljen u petak a zadnji put su se čule prethodnog dana.Kristina se u Split vraćala iz Vukovara,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.