Nenadić: Postoji opasnost da se pristup informacijama umanji kroz druge zakone

Izvor: Danas, 22.Sep.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenadić: Postoji opasnost da se pristup informacijama umanji kroz druge zakone

Programski direktor organizacije Transparentnost Srbija Nemanja Nenadić izjavio je danas da postoji opasnost da se pravo na pristup informacijama umanji kroz druge zakone i da bi bilo dobro da Ustavni sud reaguje. Članak Nenadić: Postoji opasnost da se pristup informacijama umanji kroz druge zakone se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ORCA o akciji Srbske časti: Nijedan pojedinac ili udruženje nema pravo da preuzima ulogu države

Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 12:01

Udruženje za zaštitu životinja ORCA osudilo je danas postupak predstavnika organizacije "Srbska čast" koji su 16-godišnjaku u Nišu oduzeli konja zbog navodnog maltretiranja, navodeći da "nijedan pojedinac ili udruženje gradjana nema pravo da samoinicijativno preuzima na sebe ulogu nadležnih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.