Nata nije pozvana na Ognjenovu svadbu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata nije pozvana na Ognjenovu svadbu

Voditelj Ognjen Amidžić na venčanje s manekenkom Danijelom Dimitrovskom nije pozvao prijateljicu Natašu Bekvalac!

Među 200 zvanica koje će u nedelju u zemunskom restoranu “Glamur” prisustvovati svadbi popularnog para biće mnoge poznate ličnosti, a najveće iznenađenje je izostanak pop zvezde koja je često isticala prijateljstvo sa Ognjenom, zbog kog je i pristala da u njegovoj emisiji sa javnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << podeli intimu posle razvoda.

- Nataša se veoma iznenadila što je Amidža nije pozvao na svadbu. Verovala je da su bliski prijatelji posle niza situacija u kojima mu je izlazila u susret i bila njegov gost sa ekskluzivnim pričama. Osim nje, ima još mnogo pevača i pevačica koje mladoženja i mlada nisu pozvali na slavlje iako su do juče veličali prijateljstvo s njima - otkriva izvor “Presa“.

Među poznatim zvanicama na svadbi bi trebalo da budu Marko Kon sa verenicom, kojima će Ognjen kumovati na njihovom venčanju, zatim glumački i bračni par Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj, voditelji Dragan Marinković Maca i Voja Nedeljković sa suprugama…

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.