Nastavljaju se pregovori Severne Koreje i SAD: Stiglo Trampovo pismo, Kim PREZADOVOLJAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se pregovori Severne Koreje i SAD: Stiglo Trampovo pismo, Kim PREZADOVOLJAN

Severnokorejski lider Kim Džong Un izrazio je danas zadovoljstvo rezultatima nedavnih razgovora između delegacije te zemlje i američkih zvaničnika o drugom samitu lidera Severne Koreje i SAD.

Kako su preneli državni mediji Severne Koreje, Kim se veoma pozitivno izrazio o Trampu.

- Kim Džong Un je rekao da ćemo verovati u pozitivan način razmišljanja predsednika Trampa, da ćemo strpljivo i u dobroj veri čekati i zajedno sa SAD napredovati korak po korak ka cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji treba da postignu dve zemlje - Severna Koreja i SAD - prenela je državna agencija KCNA.

Agencija je takođe prenela da je Kim primio pismo od Trampa kao i izveštaj o rezultatima razgovora od delegacije koja je nedavno posetila Vašington, ali nije navela druge detalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.