Naša pevačica prvi put iskreno o svojoj bolesti: Nije bilo lako suočiti se s tim

Izvor: B92, 27.Nov.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša pevačica prvi put iskreno o svojoj bolesti: "Nije bilo lako suočiti se s tim"

Pevačica Romana je odlučila javno govori o svojoj bolesti i pokuša da pomegne drugima.

Naime, Romana Panić od svoje 15. godine boluje od dijabetesa, a sada je odlučila da pomogne drugima sa problemima kao što ona ima.

U trenutku kada su pevačici saopštili da boluje od ove bolesti, nije mogla da prihvati to, pa je razmišljala i da sebi oduzme život.

Najgore joj je bilo što niko u porodici nema ovakve zdravstvene probleme već ju je ona dobila usled >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << virusne infekcije.

Na sreću, brzo je odustala od suicidnih ideja i uspela da prevaziđe to uz podršku roditelja, sestre i prijatelja a sada ona želi da pomogne i ostalima.

"Znala sam da ću jednog dana biti poznata i da ću imati prilike da pomognem mlađim od sebe. Potrebna je velika doza pozitivne energije. Za nekoliko godina otvoriću centar za pomoć deci i mladim obolelim od dijabetesa. Ne želim im dijabetes predstaviti kao bolest, već kao nešto što se može kontrolisati. Svoje iskustvo ću preneti na njih", rekla je Romana za expressmag.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.