NS sa SNS i na republičkim izborima

Izvor: B92, 01.Feb.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS sa SNS i na republičkim izborima

Beograd -- Nova Srbija odlučila je danas da na vanredne parlamentarna izbore izađe u koaliciji koju predvodi SNS.

Kako je navedeno u saopštenju te stranke, odluka Predsedništva stranke rezultat je dosadašnje odlične saradnje NS i SNS, kao i dogovora o zajedničkim principima politike buduće vlade zasnovanim na bržem sprovođenju reformi, nastavku borbe protiv korupcije i kriminala, kao i ekonomskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razvoju zemlje.

Na današnjoj zajedničkoj sednici Predsedništva i Izvršnog odbora NS formiran je izborni štab i utvrđen plan delovanja u kampanji i određena lista kandidata za poslanike te stranke.

NS će, dodaje se u saopštenju, od građani na izborima tražiti podrsku za nastavak izgradnje Koridora 11 kroz Šumadiju, realizaciju legalizacije objekata i brzo dobijanje građevinskih dozvola.

Prethodno je Nova Srbija odlučila da na beogradske izbore izlazi na listi koalicije koju predvodi SNS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova Srbija na izbore ide sa SNS

Izvor: RTS, 01.Feb.2014

Na vanrednim parlamentarim izborima Nova Srbija će nastupiti sa SNS-om. Ta odluka je rezultat dosadašnje odlične saradnje dve stranke i dogovora o zajedničkim principima politike buduće vlade, navodi NS...Nova Srbija odlučila je danas da na vanredne parlamentarna izbore izađe u koaliciji koju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.