NS: Spaljena kuća osumnjičenog za ubistvo u masovnoj tuči (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Apr.2012, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Spaljena kuća osumnjičenog za ubistvo u masovnoj tuči (VIDEO)

Kako javlja reporter "Blic", nepunih 12 časova nakon ubistva Srđana Mandića, u Novom Sadu je izgorela kuća u kojoj žive osumnjičeni za zločin. Vatrogasne ekipe brzo su uspele da zaustave širenje vatre, ali je veći deo kuće uništen.

Vatrogasci kažu da za sada ne mogu da odrede kako je došlo do požara, ali se sumnja da je požar namerno izazavan.

Novi Sad: Mladić ubijen u masovnoj tuči!

Zatvoreno 14 lokala

Navijač >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zvezde optužen za pokušaj ubistva

U tuči su, kako je navedeno u saopštenju, lake telesne povrede zadobili Miroslav Č. i Željko M, kao i Goran L. (43) iz Srpskog Itebeja, kojima je policija odredila zadržavanje zbog osnovane sumnje da su učestvovali u tuči.

Tuča je izbila u Ulici Veselina Masleše, u noći između subote i nedelje, kada je Mandić zajedno sa Novosađanima Miroslavom Č. (28) i Željkom M. (30) prolazio tom ulicom, gde se prvo dogodio verbalni a potom fizički sukob sa više osoba, u kojem je Mandić od zadobijene ubodne rane preminuo na licu mesta.

This text is replaced by the Flash content.

(Blic, Foto: Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.