NEĆEMO PRESTATI DA TRAGAMO ZA ISTINOM MUP odgovorio na neprimerene izjave Plenkovića povodom slučaja Mateja Periša

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2022, 00:25

"NEĆEMO PRESTATI DA TRAGAMO ZA ISTINOM" MUP odgovorio na neprimerene izjave Plenkovića povodom slučaja Mateja Periša

Saopštenje MUP prenosimo u celosti

Povodom izraza žaljenja hrvatskog Ministarstva spoljnih poslova zbog "deplasirane i neprimerene reakcije MUP-a Srbije" na izjavu Plenkovića, MUP Republike Srbije saopštava da smo veoma zadovoljni što je javnost u Hrvatskoj prepoznala rad i posvećenost pripadnika MUP-a na rasvetljavanju slučaja nestanka Mateja Periša.

Upravo nas je zato i iznenadila neprimerena i ničim izazvana reakcija gospodina Plenkovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nepotrebno i potcenjivačko pominjanje ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina u izjavi gospodina Plenkovića sigurno nije pomoglo istrazi niti je donelo bilo šta dobro.

Svi pripadnici MUP-a, od ministra do operativaca u Policijskoj upravi za grad Beograd, daju sve od sebe da se nestanak reši i zato zaista nema ni razloga ni opravdanja za uvođenje ličnih animoziteta i političkih sukoba u slučaj nestanka.

Nadamo se da je ovim polemika završena, a MUP neće prestati da traga za istinom, ma koliko napora bilo potrebno.

Više vesti o nestanku Mateja Periša možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.