NAJSTROŽA pravila na inauguraciji Vučića - OVO moraju svi da poštuju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSTROŽA pravila na inauguraciji Vučića - OVO moraju svi da poštuju (FOTO)

Obavezno obratite pažnju

Na svečanost povodom inauguracije Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, 23. juna, doći će više od deset šefova država i vlada, svi lideri regiona, mnogobrojni ministri inostranih poslova, dok će Rusija i Kina poslati specijalne izaslanike.

VUČIĆ PRIREDIO SVEČANU VEČERU ZA ŠEIKA BIN ZAJEDA: Predsednik Srbije i visoki gost obišli i Beograd na vodi!

Svi koji su dobili pozivnicu za inauguraciju predsednika Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučića zasigurno su primetili da postoji određeni "dress code" koji mora biti ispoštovan tom prilikom.

Iako je na zvanicama da same izaberu kako će se na određenom događaju pojaviti, postoje određeni tipovi oblačenja koji se moraju obavezno ispoštovati, štaviše ne smeju se prekršiti.

Jedan od njih je poseban i odnosi se na predsedničku inauguraciju.

Na pozivnici koju su zvanice dobile jasno stoji da bi trebalo da ispoštuju važno pravilo oblačenja – crno odelo.

U pitanju je drugi najviši oblik formalnog oblačenja koji podrazumeva crnu kravatu ili crno odelo. Muškarci bi trebalo da nose smoking sa crnom mašnom i lep par crnih kožnih cipela. Žene bi trebalo da nose duge haljine u neutralnoj boji.

U zavisnosti od važnosti događaja, muškarci mogu da odaberu crno odelo, a žene nešto manje formalne haljine.

Svi pripadnici državnih službi kao što su vojska i policija dužni su da u ovakvim prilikama obuku svečano odelo koje te službe koriste za specijalne prilike.

Podsetimo, na svečanosti u Palati "Srbija" moći će da uđu samo gosti koji su dobili specijalnu pozivnicu, kao i novinari sa akreditacijom. Palata Srbije će u petak biti mala da primi sve zvanice, pa će gosti uživati i na platou ispred ovog zdanja.  U obezbeđenju skupa učestvovaće sve specijalne jedinice MUP-a i Vojske Srbije koje će biti na terenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.