NAJBOLJI BRATSKI ODNOSI Marko Milačić Vučiću i građanima Srbije čestitao Dan državnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2021, 14:34

"NAJBOLJI BRATSKI ODNOSI" Marko Milačić Vučiću i građanima Srbije čestitao Dan državnosti!

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić uputio je češtitku povodom Dana državnosti Srbije, poželevši predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da na dobrobit dve države grade "najbolje, bratske odnose" kako ih je, kako je naveo, istorija i zadužila.

- Predsedniče Srbije, u ime Prave Crne Gore i u svoje lično ime, čestitam Vam Dan državnosti Srbije, dan ustanka i ustavnosti, u najvećoj želji da na dobrobit naših država gradimo, svi skupa, najbolje, bratske odnose, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako nas je istorija i zadužila. Živela, Srbijo - naveo je Milačić.

Miličić je zahvalio "bratskom narodu, u bratskoj Srbiji" što je na današnji dan 1804. godine "zaiskrio lučom slobode, Karađorđevom lučom, koja je obasjala i Svetog Petra Cetinjskog, a njime i sve nas u Crnoj Gori", saopštila je Prava Crna Gora.

- Nazdravlje ti Sretenje Gospodnje, prvi susret Boga i čoveka pod svodovima jerusalimskog Hrama, nazdravlje ti velika tajna sjedinjenja Boga i čoveka - poručio je Milačić.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stiglo pismo Makrona, svojeručno je dodao: "Možeš da računaš na mene, i ja računam na tebe"

Izvor: B92, 15.Feb.2021

Beograd -- Predsednik Francuske Emanuel Makron uputio je danas čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti...U toj čestitci se ističe da je Francuska uz Srbiju i da su u razmeni mišljenja u Parizu 1. februara potvrđeni saglasnost i zajednička volja da se i dalje produbljuju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.