NA SAHRANI SE POJAVIO BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC: Svima zastala knedla u grlu, otac devojčice nije mogao da se odvoji od igračke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 14:03

NA SAHRANI SE POJAVIO BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC: Svima zastala knedla u grlu, otac devojčice nije mogao da se odvoji od igračke (FOTO)

Tragedija kakva se ne pamti.

Učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubio je u sredu osmoro dece i radnika obezbeđenja te škole, a povredio još šest đaka i nastavnicu.

Među nastradalim mališanima bila je i E.K. (14), ćerka nekadašnjeg odbojkaša, a sada trenera Dragana Kobiljskog.

E. K. veliki broj prijatelja i porodica ispraćaju na večni počinak na Centralnom groblju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Između ostalog, na sahrani se nalaze i velikani srpske i svetske odbojke, Aleksandar Atanasijević i Aleksandar Boričić, predsednik evropske odbojkaške federacije.

Osim njih dvojice, sahrani prisustvuje i Danilo Ikodinović, nekadašnji vaterpolista i bivši muž Nataše Bekvalac, kao i predstavnici odbojkaškog kluba Zalau, u kom je radio Dragan Kobiljski.

Tokom opela, viđene su potresne scene, a otac Dragan je sve vreme, tokom primanja saučešća, držao u ruci plišanog medveda, kog je volela njegova ćerka.

Saučešće su izjavili i deca i iz škole "Vladislav Ribnikar", koji su na sahranu doneli bele vence.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.