Muškarac UPUCAO ŠERIFA dok su ga prebacivali u duševnu bolnicu: Naoružan je i opasan

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 08:27

Muškarac UPUCAO ŠERIFA dok su ga prebacivali u duševnu bolnicu: Naoružan je i opasan

Osumnjičeni je identifikovan kao Stiven Hoakin Blekvel (22) i smatra se "naoružanim i opasnim".

Muškarac koji je bio u pritvoru iskoristio je priliku kada su ga prebacivali u bolnicu za mentalno zdravlje, zgrabio pištolj zamenika šerifa i usmrtio ga.

Policija traga za osumnjičenim koji je ubio zamenika šerifa okruga Simpson u Misisipiju u petak popodne, navodi se u izveštajima medija.

Osumnjičeni je identifikovan kao Stiven Hoakin Blekvel (22) koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se smatra "naoružanim i opasnim".

🚨 WANTED: ARMED AND DANGEROUS-Steven Joaquin Blackwell of 149 Mangum Road, Magee, MS for fatally shooting a Simpson County Deputy this evening. Search is underway. Contact your local authorities with information. pic.twitter.com/7qjJgsc53V

— Hinds County Sheriff's Office (@CountyHinds) June 12, 2020

Osumnjičeni je navodno bio prevezen u ustanovu za mentalno zdravlje jer je njegova porodica bila zabrinuta za njegovo psihičko stanje, ali za sada nema informacija o tome zašto je bio u pritvoru.

Povređeni zamenik šerifa je prevezen u lokalnu bolnicu gde je nešto kasnije i preminuo. Njegov identitet nije saopšten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.