Monstrum koji je ubio ženu u Centru za socijalni rad, skočio pod voz! Horor na Tošinom bunaru

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jul.2017, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum koji je ubio ženu u Centru za socijalni rad, skočio pod voz! Horor na Tošinom bunaru

Milan L. (46) koji je juče ubio svoju suprugu Olgu L. u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu izvršio je samoubistvo.

Kako Alo! saznaje, Milan je, nakon brutalnog ubistva pobegao iz Centra i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz.

Podsetimo, Milan je juče izmao zakazani kontrolisani sastanak sa bivšom suprugom Olgom u Centru za socijalni rad. On je parkirao automobil ispred Centra, ušao u hol gde je sačekao Olgu, a kada je došla Milan ju je, naočigled >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njihovo troje dece, napao i snažnim udarcem kamenom u glavu ubio.

On se potom mirno udaljio iz Centra, a policija je odmah otpočela potragu za njim, javlja Alo!

Foto: Telegraf

Milan se nakon surovog ubistva uputio ka šinama, gde je skočio pod voz. Njegovo beživotno telo pronašla je ekipa Hitne pomoći dva sata iza ponoći.

Foto: Telegraf

Ovoj nezapamćenoj tragediji prethodilo je dugogogodišnje porodično nasilje. Prema navodima rođaka, Milan je Olgu maltretirao od prvog dana braka, zbog čega je bio i u zatvoru.

Prvi put je osuđen jer je pretukao Olgu, a drugi put je u zatvoru proveo dve godine jer je pretukao najstarijeg sina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKOČIO POD VOZ! Muškarac koji je kamenom brutalno ubio ženu ispred Centra za socijalni rad izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 06.Jul.2017

Milan Lovrić (46) koji je juče ubio svoju suprugu Olgu L. u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu izvršio je samoubistvo, potvrđeno je "Blicu"...Kako je potvrđeno "Blicu" Milan je, nakon brutalnog ubistva pobegao iz Centra i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz...Hitna...

Nastavak na Blic...

Čovek koji je stradao na Tošinom bunaru u stvari je ubica

Izvor: B92, 06.Jul.2017

Beograd -- M. L. (46) koji je juče ubio svoju suprugu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu izvršio je samoubistvo, potvrđeno je "Blicu"...Kako je potvrđeno "Blicu", M.L. je, nakon brutalnog ubistva pobegao iz Centra i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz. Iz Hitne pomoći...

Nastavak na B92...

Ubio ženu u Centru za socijalni rad, skočio pod voz!

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2017

Milan Lovrić (46) koji je u sredu ubio suprugu Olgu Lovrić u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu nakon zločina pobegao ka Tošinom bunaru, gde se ubio, saznaju "Novosti" BEOGRAD - Milan Lovrić (46) koji je u sredu ubio suprugu Olgu Lovrić u Centru za socijalni rad na Novom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.