Mlađi muškarac nastradao u požaru u Sremčici

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlađi muškarac nastradao u požaru u Sremčici

U požaru koji je rano jutros izbio u beogradskom naselju Sremčica nastradao je muškarac star 28 godina, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Požar je u izbio rano jutros oko 05.00 časova u porodičnoj kući, a ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt mlađeg muškarca koji se ugušio u dimu.

Protekle noći u Beogradu dogodila su se četiri saobraćajna udesa bez težih posledica, a za šestoro lakše povređenih lekarska pomoć je ukazana ili na mestu udesa ili u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Urgentnom centru.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 15-tak intervencija zbog tuča, rečeno je u toj službi.

Najviše zdravstvenih tegoba osećali su astmatičari i pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom, a lekari hitne pomoći imali su 104 intervencije, od kojih 28 na javnom mestu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.