Mirović: Pajtićeve laži Vojvodinu vode u sunovrat

Izvor: RTS, 26.Jan.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Pajtićeve laži Vojvodinu vode u sunovrat

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je da "laži Bojana Pajtića Vojvodinu vode u sunovrat".
Mirović je odgovarajući na optužbe DS da je Vrebalovu, koji je priveden na informativni razgovor, nudio da napusti poslanički klub DS u zamenu za novac i različite povlastice, rekao Tanjugu da Vrebalovu nikada nikada ništa nije nudio osim što je "upozoravao da milionske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pronevere i afere u organizaciji Bojana Pajtića moraju prestati".
"Iako sam u prvi mah mislio da se ne obazirem na bolesne laži psihopate i umobolnika Bojana Pajtića, koji me bez ikakvih dokaza, u saopštenju političke stranke koju vodi, lažno optužuje i kleveće, jasno je da sam morao reagovati i reagujem upravo zbog toga da svuda i na svakom mestu pokažem razmere laži, ludila i izopačenosti kojom je Pajtić opsednut", rekao je Mirović.
"Sunovratu Vojvodine u koju je vodi kriminalac Bojan Pajtić moramo se suprostaviti svim političkim sredstvima jer ukoliko to ne učinimo zločinačka organizacija koju Pajtić predvodi do kraja će uništiti Vojvodinu i pretvoriće je u kaljugu za večno iživljavanje, otimačine i pronevere", naveo je Mirović.
On je na kraju pozvao Demokratsku stranku da, kako je rekao, "povrati dostojanstvo i čast i da prestane da obmanjuje javnost".
Pajtić najavio da će tužiti Mirovića
Predsednik DS-a i Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je da će tužiti potpredsednika SNS-a Igora Mirovića zbog teških uvreda koje je izgovorio na njegov račun.
Pajtić je agenciji Beta rekao da ne želi da komentariše Mirovićevu izjavu i dodao da će ga tužiti za uvredu i klevetu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović: Pajtićeve laži Vojvodinu vode u sunovrat

Izvor: Press, 27.Jan.2015, 01:05

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je večeras da "laži Bojana Pajtića Vojvodinu vode u sunovrat". . Mirović je odgovarajući na optužbe DS da je Vrebalovu, koji je danas priveden na informativni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.