Mirković: Kontrola je izvršena maksimalno, sneg će biti očišćen čim padne

Izvor: Blic, 06.Jan.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Kontrola je izvršena maksimalno, sneg će biti očišćen čim padne

Putari su spremni za nove snežne padavine koje se očekuju ovih dana - izjavio je Saša Mirković, pomoćnik ministra saobraćaja, dodajući da će svi putni pravci biti očišćeni od snega.

Mirković je rekao da je upravo obišao puteve na području Kruševca i Aleksandrovca i da je stanje redovno, kao i na ostalim putnim pravcima u zemlji.

- Susnežica koja može da pređe u sneg očekuje se naredne noći. Svi putari su apsolutno spremni. Kontrola je izvršena maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sneg će biti očišćen na svim putnim pravcima - istakao je Mirković i dodao da će putari raditi i tokom božićnih praznika.

Pomoćnik ministra saobraćaja je najavio da će odmah posle praznika biti formirana radna grupa za pripremu izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, "u kojoj će biti najbolji stručnjaci".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saša Mirković spreman za prvi ispit

Izvor: Akter, 06.Jan.2013

Putari su spremni za nove snežne padavine koje se očekuju ovih dana, izjavio je pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.