Miodrag Majić 24. oktobra odgovara na pitanja na Fejsbuku

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Majić 24. oktobra odgovara na pitanja na Fejsbuku

Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Mjić odgovaraće na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u okviru rubrike „Intervju na mreži“ u četvratak, 24. oktobra, od 13 časova. Članak Miodrag Majić 24. oktobra odgovara na pitanja na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjećaš li se Doli Bel na Zoranovim danima u Zaječaru

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Kultne replike "Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem" i "Hoće li u ovom gradu ikada zasjati sunce kako treba" poznate iz filma “Sjećaš li se Doli Bel” koji je prema tekstu Abdulaha Sidrana režirao Emir Kusturica čule su se sinoć na sceni zaječarskog teatra u kome je u okviru takmičarskog...

Nastavak na Danas...

CeSID: 60 odsto građana smatra da živi isto kao pre tri godine

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Istraživanje CeSID-a pokazalo je da 60 odsto građana smatra da živi isto kao pre tri godine, 21 odsto smatra da živi lošije, 17 odsto da živi bolje, a dva odsto nije moglo da se izjasni o tome da li se njihov kvalitet života poboljšao ili pogoršao. Članak CeSID: 60 odsto građana smatra da...

Nastavak na Danas...

Boki 13 i Janeva ostaju i dalje u pritvoru

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Krivični sud u Skoplju odbacio je danas zahteve dvoje optuženih u aferi "Reket" Bojana Jovanovskog i Katice Janeve da budu pušteni uz pritvora. Članak Boki 13 i Janeva ostaju i dalje u pritvoru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.