Mihajlović: Do kada će Dačić da se izvinjava umesto kolega?

Izvor: RTS, 30.Okt.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Do kada će Dačić da se izvinjava umesto kolega?

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je da lider socijalista Ivica Dačić mora da uvede red u svoju stranku ili da kaže, ukoliko ima bilo kakav problem u koaliciji, da više ne želi da bude njen deo.
"Do kad će Dačić da se izvinjava za svoje kolege", upitala je Mihajlovićeva, komentarišući Dačićevu izjavu da je nedopustivo ponašanje Branka Ružića, koji je na Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << profilu objavio fotografiju sa Igorom Mikićem.

Mihajlovićeva je rekla da ne razume ponašanje Ivice Dačića u ovom trenutku, ističući da nije prvi put da se članovi SPS-a na vrlo visokim pozicijama ponašaju na nedoličan način.
"To je njegova stranka i mora ili da uvede red u svoju stranku ili da kaže, ukoliko ima bilo kakav problem u koaliciji, da ne želi da bude deo te koalicije", istakla je Mihajlovićeva na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.
Ružić je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je tokom prenosa fudbalske utakmice Srbija–Albanija uzvikivao pogrdne reči na račun premijera Aleksandra Vučića.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mihajlović: Do kad će Dačić da se izvinjava umesto kolega

Izvor: Prva.rs, 30.Okt.2015

"Do kad će Dačić da se izvinjava za svoje kolege", upitala je Mihajlović, komentarišući Dačićevu izjavu da je nedopustivo ponašanje Branka Ružića, koji je na Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa Igorom Mikićem. . Mihajlović je rekla da ne razume ponašanje Ivice Dačića u ovom trenutku,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.