Merkel protiv ukidanja zabrane prodaje oružja Saudijskoj Arabiji

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel protiv ukidanja zabrane prodaje oružja Saudijskoj Arabiji

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da ne smatra nedavne napade na Saudijsku Arabiju razlogom da se ukine zabrana na izvoz oružja ultrakonzervativnoj kraljevini. Članak Merkel protiv ukidanja zabrane prodaje oružja Saudijskoj Arabiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Merkel protiv ukidanja zabrane prodaje oružja Saudijskoj Arabiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2019

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da ne smatra nedavne napade na Saudijsku Arabiju razlogom da se ukine zabrana na izvoz oružja ultrakonzervativnoj kraljevini...Jedan uticajni poslanik Merkelinih demohrišćana je rekao da bi nemačka trebalo da razmotri dozvolu prodaje defanzivnih oružanih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.