Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2021, 19:31

Mera protiv buke za nekog važi, za nekog ne, Vesić navodi – tako je zbog turista

Za ugostiteljske objekte u Beogradu važe nova pravila. Gradska vlast je donela odluku da u baštama lokala muzika ne sme da se emituje radnim danima posle 22 sata, a petkom i subotom posle 23h. Najavljeno je i da komunalna milicija od večeras kreće u pooštrenu kontrolu. Pojedini ugostitelji poručuju da su nezadovoljni i nadležne pitaju - zbog čega propisane mera ne važe za sve lokale u glavnom gradu, već samo za određene?

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

U Beogradu selektivne mera protiv buke, Vesić kaže da je tako zbog turista

Izvor: Danas, 07.Sep.2021

Za ugostiteljske objekte u Beogradu od danas važe nova pravila pa u baštama lokala muzika sme da se emituje radnim danima do 22 sata, a vikendom sat duže. Pojedini ugostitelji pitaju nadležne - zbog čega propisane mera ne važe za sve lokale u glavnom gradu, već samo za određene?

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.