Mekalister u Prištini: Podržavam ukidanje viza za Kosovo

Izvor: Danas, 06.Okt.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekalister u Prištini: Podržavam ukidanje viza za Kosovo

Nakon razgovora sa premijerom Kosova, Dejvid Mekalister obratio se medijima. On je naveo da je sa predsednikom vlade Ramušom Haradinjem imao razmenu stavova po mnogim pitanjima, prenosi RTK. Članak Mekalister u Prištini: Podržavam ukidanje viza za Kosovo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

“Krajem novembra imaćemo konačni izveštaj o dijalogu”

Izvor: Danas, 06.Okt.2018

Predsednik Komiteta spoljnih poslova Evropskog Parlamenta Dejvid Mekalister je nakon sastanka sa vicepremijerom Kosova Enverom Hodžajem, između ostalog istakao da Evropski parlament podržava dijalog između Beograda i Prištine, koji bi trebalo da se okonča pravno obavezujućim sporazumom. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.