Max Mirash & co: Miraš Dedeić na modnoj reviji iz prvog reda prati najnoviju kolekciju jesen-zima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Max Mirash & co": Miraš Dedeić na modnoj reviji iz prvog reda prati najnoviju kolekciju "jesen-zima" (VIDEO)

Da li ovaj prizor uopšte začuđuje?

Miraš Dedeić, raščinjeni sveštenik, koji je pod anatemom vaseljenskog patrijarha Vartolomeja i samoprozvani "poglavar" NVO Crnogorska pravoslavna crkva, sudeći po snimku koji je objavljen na društvenim mrežama veliki je ljubitelj ženske mode.

Naime, na Fejsbuk stranici "Stari liberal" objavljen je snimak sa jedne modne revije, gde Miraš sedi u prvom redu i sa velikom pažnjom i interesovanjem prati menekenke koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su šetale modnom pistom.

Ovo nije moglo proći bez reakcija korisnika društvenih mreža, a neki od komenatra su: "A ide ti on na sva "sveta" mesta – kladionice, striptiz, kazina, revije", "Ovo je ono što se zove "pop kultura", "Šmeka ženske. Ili će da šamara ka u Kotor ili će opet da se ženi kao kad je bio pop u Italiji".

Njegovi "vernici" sada osim duhovnih saveta mogu potražiti i modne savete, šta obući vikednom ukoliko izlaze u noćni provod, ili koja će boja biti aktuelna ove jeseni.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPRIZNATI CRNOGORSKI MITROPOLIT HIT NA INTERNETU: Dedeić u prvom redu na modnoj reviji! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Sep.2019

Snimak na kome mitropolit takozvane „crnogorske pravoslavne crkve“ (CPC) Miraš Dedeić sedi u prvom redu i sa pažnjom prati manekenke na jednoj modnoj reviji u Crnoj Gori, postao je hit na društvenim mrežama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.