Marković: Napadom na ministra Stefanovića, predstavnici SzS imaju samo jedan cilj - meta Aleksandar Vučić

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Napadom na ministra Stefanovića, predstavnici SzS imaju samo jedan cilj - meta Aleksandar Vučić

SzS nastavlja lažnu kampanju

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković progovorio je o neosnovanim optužbama od strane predstavnika Saveza za Srbiju usmerenim ka ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanović.

- Ponovo smo svedoci konstruisanja i fabrikovanja afere, a koja za cilj ima diskreditaciju ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića. Po ko zna koji put pokreće se hajka istih političkih partija i njihovih medija u kojoj se neosnovano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužuje Nebojša Stefanović kao i članovi njegove porodice. Bez obzira što ne postoje dokazi, bez obzira što ne postoje argumenti, bez obzira što su sve nadležne institucije reagovale i demantovale te navode, bez obzira što ovim zlonamernim lažima urušavaju odbrambenu industriju Srbije, predstavnici Saveza za Srbiju nastavljaju kampanju laži i izmišljotina. U želji da prikriju svoje afere iz perioda kada su opustošili državnu kasu i osiromašili građane, svakodnevno lansiraju navodne afere protiv čelnika Srpske napredne stranke. Svima je jasno da je pravi razlog za ovo čisto političke prirode i da im je glavni cilj zapravo Aleksandar Vučić koji im je svakodnevna meta - naveo je Marković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.