Maloletnik osumnjičen da je ukrao novac namenjen za humanitarne svrhe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022, 19:03

Maloletnik osumnjičen da je ukrao novac namenjen za humanitarne svrhe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i pronašli sedamnaestogodišnjeg muškarca koji je, kako se sumnja, sinoć oko 21.50 časova iz jedne pekare u Ulici bratstva i jedinstva u Borči ukrao kutiju sa novcem prikupljenim u humanitarne svrhe.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen klinac bestidnik koji je iz pekare u Borči ukrao novac za lečenje dece

Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2022, 15:14

Srbiju je juče razbesneo snimak na kojem se vidi mladić koji krade kutiju sa humanitarnoj pomoći, prikupljanoj za lečenje bolesne dece, iz jedne pekare u Borči, a u ovom nedelu je imao još dva saučesnika.. Srećom, brzom i efikasnom akcijom beogradske policije, kradljivci su ubrzo privedeni pravdi.. Policija...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.