Makron: Ruska vakcina?

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 07:15

Makron: Ruska vakcina?

Pariz -- Ruska vakcina protiv kovida sputnjik V u ovom trenutku verovatno neće igrati ulogu u naporima Evropske unije da ubrza svoju vakcinaciju, izjavio Emanuel Makron.

On je podsetio da ruska vakcina protiv koronavirusa još uvek nema odobrenje evropskog regulatora.

"Ne mislim da je ruska vakcina danas rešenje za ubrzanje, jer će biti potrebno vreme da se dobije odobrenje evropske agencije i trebaće vremena da se na našem kontinentu proizvede takva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vakcina“, rekao je francuski predsednik za američku televizijsku mrežu CBS u intervjuu emitovanom juče.

On je ukazao na činjenicu da je proizvodnja vakcina u Evropi ubrzana i da će Francuska biti u situaciji da ispuni svoje ciljeve uz pomoć onoga što ima sada.

Prema francuskom lideru, nekoliko država članice EU odlučile su da započnu rasprave o vakcini sputnjik, ali u EU postoji i nekoliko jednostavnih principa.

"Prvo, ako naše evropske sanitarne vlasti ne priznaju vakcinu, ne postoji način da se ova vakcina upotrebi na našem tlu. I u ovoj fazi ruska vakcina nije priznata od naših vlasti“, rekao je francuski predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVU ĆE ULOGU SPUTNJIK V IGRATI U UBRZANJU VAKCINACIJE U EU: Makron otkrio detalje plana

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021

Makron izjavio da Sputnjik V neće igrati ulogu u naporima EZ da ubrza vakcinaciju..Ruska vakcina protiv kovida Sputnjik V u ovom trenutku verovatno neće igrati ulogu u naporima Evropske unije da ubrza svoju vakcinaciju, jer još uvek nema odobrenje evropskog regulatora, izjavio je francuski predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.