Majka JEDANAESTOGODIŠNJAKINJE koja je pokušala SAMOUBISTVO predstavila svoju kćer! Ovo je Saša

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka JEDANAESTOGODIŠNJAKINJE koja je pokušala SAMOUBISTVO predstavila svoju kćer! "Ovo je Saša"

Škola u BIH nije reagovala?!

Novinarka BHRT-a Ika Ferer-Gotić izjavila je da je njena 11-godišnja ćerka Saša prošle sedmice pokušala da izvrši samoubistvo, nakon što je godinama trpela vršnjačko nasilje zbog toga što ima drugačiju boju kože.

- Ovo je Saša. Ima 11 godina. Inače, moja ćerka. Da, ta o kojoj ste godinama slušali u medijima. Devojčica kojoj su prvi dan škole, te neke 2011. godine, nanosili telesne povrede, jer ima drugačiju boju kože - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ika Ferrer-Gotić na svom profilu na Fejsbuku, preneli danas su mediji u BiH.

Ona je naglasila da je njena čerka šest godina trpela verbalne i fizičke napade, a da je u prošli četvtak pokušala da izvrši samoubistvo.

- Zdravo, bagro bošnjačka, srpska i hrvatska! Zdravo, balije, četnici i ustaše! Zdravo, mrzitelji, hajvani, besposleni i retardi! Ili kako god se volite nazivati samo kako biste izbegli nazivati se "ljudima", "građanima", "sunarodnicima". Zdravo vama kojima su anarhija i bezakonje štit i zdravo vama koji mislite da ste najpametniji, a niste se makli milimetar s mesta - napisala je novinarka.

Ona je navela da ni uprava škole koju pohađa njena čerka nije htela da reaguje, opravdavajući sve "dečijim" ponašanjem.

Ika Ferer-Gotić je podsetila na samoubistvo zbog vršnjačkog nasilja 14-godišnjeg Mahira Ratkovca, čiji je očuh Dubravko Lovrenović nedavno preminuo, dodavši da njegovu majku Alisu Mahmutović "šalju na ispraćaj".

Ona je ukazala na govor mržnje po forumima, koji utiču na decu koja čitaju takve komentare.

- Nećete uzeti moju porodicu, nećete dirati moju decu. Ja ću se boriti, a vi nastavite tako. Vi ste samo odraz vašeg neuspeha, nezadovoljstva, jada, nevaspitanja - napisala je ona.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.