“Bagro bošnjačka, srpska i hrvatska, zbog vas je moje dete pokušalo da se obesi”: Voditeljka šokirala statusom na Fejsbuku o ćerki Saši (11) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Bagro bošnjačka, srpska i hrvatska, zbog vas je moje dete pokušalo da se obesi”: Voditeljka šokirala statusom na Fejsbuku o ćerki Saši (11) (FOTO)

Ika Ferer-Gotić, novinarka BHRT-a, objavila je na Fejsbuku šokantan status u kojem navodi da je njena 11-godišnja ćerka Saša pokušala da izvrši samoubistvo zbog nasilja koje je trpela u školi.

Ona je u podugačkom statusu izrazila zgroženost svima onima koji po internetu seju etničku i rasnu mržnju, a čije komentare potom čitaju i deca koja zatim maltretiraju sve koji su drugačiji od njih.

Da stvar bude jasnija Ikina ćerka Saša je meleskinja, što je upravo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << razlog zbog kojeg je trpela vršnjačko nasilje od kad je krenula u školu.

Foto: Facebook/Ika Ferrer Gotić

Status Ike Ferer-Gotić prenosimo u celosti:

Foto: Facebook/Ika Ferrer Gotić

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarka BHRT-a: Moja ćerka je pokušala samoubistvo zbog vršnjačkog nasilja

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017

Novinarka BHRT-a Ika Ferer-Gotić izjavila je da je njena 11-godišnja ćerka Saša prošle sedmice pokušala da izvrši samoubistvo, nakon što je godinama trpela vršnjačko nasilje zbog toga što ima drugačiju boju kože..."Ovo je Saša. Ima 11 godina. Inače, moja ćerka. Da, ta o kojoj ste godinama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bagro bosnjacka srpska i hrvatska zbog vas je moje dete pokusalo da se obesi Voditeljka sokirala statusom na Fejsbuku o cerki Sasi (11) (FOTO)

Izvor: medio.rs, 13.Mar.2017

"Zdravo, balije, četnici i ustaše! Zdravo, mrzitelji, hajvani, besposleni i retardi! Ili kako god se volite nazivati samo kako biste izbjegli nazivati se "ljudima", "građanima"..

Nastavak na medio.rs...

Status novinarke Ike Ferer-Gotić izazvao šok i brojne poruke podrške

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2017, 00:28

SARAJEVO - Ika Ferer-Gotić, novinarka BHRTa, objavila je javno status na svom Facebook profilu da je njena kćerka svakodnevno trpjela teške verbalne napade i da je u četvrtak pokušala izvršiti samoubistvo...U svom statusu Ferer-Gotićeva je navela da je njenoj kćerki 11 godina te da su joj prvi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.