Majk Pens čestitao Kamali Haris koja preuzima dužnost potpredsednika

Izvor: Beta, 15.Jan.2021, 22:30

Majk Pens čestitao Kamali Haris koja preuzima dužnost potpredsednika

Odlazeći potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens čestitao je u telefonskom razgovoru svojoj naslednici Kamali Haris, potvrdile su dve osobe upoznate sa tim razgovorom.To je prvi poznati kontakt članova odlazeće i dolazeće administracije.Predsednik Donald Tramp nije stupio u kontakt sa novoizabranim predsednikom Džozefom Bajdenom čiji je legitimitet pobede više puta dovodio u pitanje.Jedna od osoba koja je upoznata sa sinoćnim razgovorom Pensa i Kamale Haris rekla je da je to bio "dobar poziv", i naveo da je Pens uz čestitku svojoj naslednici ponudio i pomoć.Bajden i Haris stupiće na dužnost 20. januara.Pens trenutno ispunjava mnoge ceremonijalne dužnosti predsednika, uključujući i pozdravljanje članova Nacionalne garde koji sada čuvaju zgradu Kapitola.On će takodje prisustvovati Bajdenovoj inauguraciji 20. januara, za razliku od Trampa koji je rekao da neće.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majk Pens čestitao Kamali Haris koja preuzima dužnost potpredsednika

Izvor: Danas, 15.Jan.2021

Odlazeći potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens čestitao je u telefonskom razgovoru svojoj naslednici Kamali Haris, potvrdile su dve osobe upoznate sa tim razgovorom.

Nastavak na Danas...

Prvi poznati kontakt odlazeće i dolazeće administracije - Pens čestitao

Izvor: B92, 15.Jan.2021

Odlazeći potpredsednik SAD Majk Pens čestitao je u telefonskom razgovoru svojoj naslednici Kamali Haris, potvrdile su dve osobe upoznate sa tim razgovorom...To je prvi poznati kontakt članova odlazeće i dolazeće administracije...Predsednik Donald Tramp nije stupio u kontakt sa novoizabranim predsednikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.