Maja Gojković: Čekam da me Bujošević pozove oko prenosa

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković: Čekam da me Bujošević pozove oko prenosa

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da o eventualnoj nameri Radio televizije Srbije RTS da na treći kanal premesti prenos skupštinskih sednica ne može ništa da kaže dok ne razgovara sa direktrom te medijske kuće, čiji poziv, kako je dodala čeka.

"Čekam direktora RTS (Dragana Bujoševića) da mi se javi i da porazgovaramo, a ne da razgovaramo putem medija", rekla je Gojković novinarima u Skupštini Srbije nakon sednice Odbora za kulturu, kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je predsedavala.

Gojković je rekla da ne voli sistem "rekla-kazala" i da zbog tog očekuje od RTS, ako postoji namera da se prenos premesti na treći kanal, a o čemu je, kako je dodala, mogla da pročita u medjima, da se "sete" da postoji ugovor potpisan o prenosu skupštinskih sednica.

"Mislim da smo relevantno političko telo, ipak su nas gradjani birali i imaju pravo da budu informisani. Ništa unapred ne prihvatam i ne odbijam kada mi se niko nije ni obraćao", navela je Gojković.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.